КІШКО ЙОЛАНА ПАВЛІВНА Посада: викладач професійно-теоретичної підготовкиПедагогічне кредо: “Вимогливість до учнів у поєднанні з повагою до їхньої особистості”ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ […]
КІШКО ЙОЛАНА ПАВЛІВНА Посада: викладач професійно-теоретичної підготовкиПедагогічне кредо: “Вимогливість до учнів у поєднанні з повагою до їхньої особистості”ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ […]
ГАНИЧ ГАННА МИХАЙЛІВНА Посада: викладач Педагогічне кредо: “Треба самому багато знати,щоб навчити інших”ОСВІТА: середня спеціальна; повна вища Спеціаліст за фахом: кухар,кондитер; […]
ГАЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА Посада: викладач Педагогічне кредо: “Щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, та любити тих, кому викладаєш” […]
20 лютого відкритим заняттям гуртка технічної творчості «Майстерність нарізки овочів» та виставкою робіт гуртківців завершився тиждень методичної комісії кулінарного профілю. […]
Кияк Наталія Олександрівна ПОСАДА: методист КРЕДО МЕТОДИСТА: Щоб побачити щось нове, необхідно зробити щось нове ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавець […]
МАХЛИНЕЦЬ МАРІЯ ІВАНІВНА Посада: майстер виробничого навчання, викладачМоє кредо: твори добро і воно відгукнетьсяОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавство і […]
19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік […]
18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – […]
17 лютого викладач предмета «Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. показала для членів методичної комісії кулінарного профілю майстер-клас […]
16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх […]