«Приготування суфле з риби та способи його подачі»

18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – це страва французької кухні, назва якої з перекладу означає «повітряний, легкий дотик», вона широко використовується в світовій кухні, особливо в дитячому та дієтичному харчуванні.

18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – це страва французької кухні, назва якої з перекладу означає «повітряний, легкий дотик», вона широко використовується в світовій кухні, особливо в дитячому та дієтичному харчуванні. Під час заходу майстер доступно коментувала всі етапи технологічного процесу приготування страви, вміло використовувала сучасне обладнання та інвентар,  демонструючи професійні навички в приготуванні їжі. Для презентації страви Ольга Вікторівна використала соус вершковий з червоною ікрою та креветки. Присутнім сподобалося цікаве поєднання смакових властивостей цих страв. Колеги наголосили, що досвід та постійна робота з удосконалення майстерності педагога сприяла проведенню майстер-класу на високому рівні.

{gallery}18_02_2015{/gallery}