16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх […]
16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх […]
11 лютого в рамках проведення державної кваліфікаційної атестації розпочалися іспити з предметів професійно-теоретичної підготовки у випускних групах з професії кухар […]
12 лютого, за ініціативи Учнівської ради училища, під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Євгенія Кучерявого, відбулася година-реквієм «Помолися за […]
09 лютого кваліфікаційними пробними роботами розпочалася державна кваліфікаційна атестація у випускних групах з терміном навчання 1,5 роки з професій кухар […]
06 лютого тиждень методичної комісії торгового профілю завершився заходом з оформлення тематичної вітрини до Дня Святого Валентина.
09 лютого кваліфікаційні пробні роботи в рамках державної кваліфікаційної атестації проводилися учнями з професії продавець непродовольчих товарів IV розряду в […]
05 лютого з метою удосконалення та розвитку естетичних смаків та дизайнерських здібностей майбутніх продавців у навчальному закладі проведено майстер-клас на тему […]
04 лютого під гаслом «Фантазія не має меж» відбувся майстер-клас, який провели майстер в\н Кузьма Н.В. та учениця групи прод\пром […]
03 лютого в рамках тижня методичної комісії торгового профілю проведено конкурс «Кращий за професією продавець продовольчих товарів».
02 лютого в навчальному закладі стартував тиждень методичної комісії торгового профілю, який традиційно розпочався засіданням круглого столу за участю членів […]