Галаговець Анжеліка Миколаївна

ГАЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА

 

Посада: викладач 
Педагогічне кредо: “Щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, та любити тих, кому викладаєш”
Життєве кредо: “Бути людиною у всьому і завжди”
ОСВІТА: середня спеціальна; повна вища 
Спеціаліст за фахом: кухар,кондитер; технік-технолог з технології харчування; спеціаліст з менеджменту організацій та адміністрування.
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: професійно-технічне училище №20, м. Ужгород, 2002р.; Ужгородський комерційний технікум, 2009р.; Ужгородський навчальний центр Київського національного торгово-економічного університету, 2013 рік.
ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Устаткування підприємств харчування”
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ:  16 років, на посаді викладача –  11 років  
КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст І категорії
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2018, НМЦ ПТО ПК ІПП у Хмельницькій області, свідоцтво ПК 22771726/001338-18 від 02.02.2018
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для майбутнього”, 2007 р.

САМООСВІТА:

Сертифікат №364 -03-06 –2021- НМЦ ПТО із опанування  технології дистанційного навчання за темою «Організація дистанційного навчання засобами Google Classroom», 03.06.2021

Сертифікат №427 -17-06 –2022 НМЦ ПТО із підвищення  цифрової грамотності за темою «Створення інтерактивного контенту за допомогою Genially. 17.06.2022

Педагогічна діяльність викладача

 

Методична проблема: Інноваційні технології як засіб формування пізнавальної активності в підготовці кваліфікованих робітників.
Мета атестації педагогічного працівника: присвоєння кваліфікаційної категорії «вищої категорії та присвоєння педагогічного звання «старший викладач»

Педагогічне кредо: «Щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, та  тих, кому викладаєш»

Життєве кредо: «Бути людиною у всьому і завжди»

Методичні напрацювання:

Електронний посібник «Устаткування підприємств харчування», професія кухар: кваліфікація третій розряд, 2021

Електронний навчально – методичний комплекс з професії 7412 кондитер,  кваліфікація : третій розряд (електронний контент дидактичного забезпечення професійної підготовки  з  предмета «Устаткування підприємств харчування», 2020 – 2021

Збірник «Тестові завдання з предмета  «Устаткування підприємств харчування», професія: кухар, кваліфікація: третій розряд, 2018 

Методичні розробки уроків:

 «Машини для просіювання борошна та збивальна машина. Приготування бісквітного тіста та виробів з нього», інарний урок як форма релізації зв’язку теоретичного і виробничого навчання), 2020            

 

 

Використання Комбінованого уроку з поопераційним рейтинговим самоконтролем знань, умінь і навичок  як  найбільш поширений тип уроку теоретичного навчання, 2022

Методичні доповіді:

2019,  Методи проведення бінарних уроків

2020р., Сучасні форми та методи проведення уроків

2020р., Впровадження інноваційних технологій в навчальний процес

2020р.,Використання інноваційних технологій при вивченні спецдисциплін в умовах сучасного ПТНЗ

2020 р., Урок-основна форма організації навчання в ПТНЗ. Вимоги до сучасного уроку

2021р., Педагогічна техніка – надійна сходинка до професійної майстерності

2022р., Впровадження інноваційних технологій у  професійну діяльність педагога-організатора з метою підвищення педагогічної компетентності

Відкриті уроки у міжатестаційний період:
2020р.,«Бінарний урок як форма реалізації зв’язку теоретичного і виробничого навчання»

Публікації в засобах масової інформації:

2020р., інформаційно  методичний збірник «Вісник», «Бінарний урок як форма релізації зв’язку теоретичного і виробничого навчання»

Тиждень методичної комісії викладачів (участь у роботі педагогічного семінару):

Педагогічний семінар:«Сучасні технології навчання та їх використання на уроках теоретичного і виробничого навчання».

Тема: Впровадження інноваційних технологій в навчальний процес

Участь у педагогічному вернісажі:

Травень 2022, виставка педагогічних напрацювань «ПАНОРАМА МЕТОДИЧНИХ ЗНАХІДОК». У рамках проведення виставки педагоги презентують свої напрацювання: посібники, методичні розробки та низку інших матеріалів, які в подальшому можна використовувати для навчально-педагогічного процесу.  

Психолого-педагогічні семінари:

Жовтень 2016р. Участь у роботі психолого-педагогічного семінару “Причини вживання підлітками алкоголю, наркотичних речовин та тютюнопаління”, який підготувала та провела практичний психолог училища Свистак Л.М. з метою підвищення психологічної культури педагогів.

Жовтень 2019р. Поведінка як зовнішнє проявлення особистості учня

Грудень 2020р. Психологічний клімат груп

Педагогічні читання

Січень 2019р. Продуктивний урок – орієнтир сучасного педагога

Школа професійної майстерності

Жовтень, 2020, засідання школи професійної майстерності. Виступ «Нові  форми  і методи  навчання на уроках теоретичного навчання.

Січень 2019 р. Використанням кейс технологій на уроках теоретичного навчання.

Тиждень педагогічної та професійної майстерності

Березень 2019р. Методика проведення уроків з використанням сучасних інноваційних технологій

 

Участь у Всеукраїнському конкурсі «Панорама творчих уроків – 2019»

З 13.05.2019-14.07.2019 , команда «Педагоги – однодумці» нагороджена дипломом

Місячник олімпіад

Березень 2019., Олімпіада з предмета «Устаткування підприємств харчування». В олімпіаді взяли участь 16 учасників із всіх груп кухарів, кондитерів І курсу. Учні виконували різнорівневі завдання: вирішували тести, визначали алгоритм складання машини, складали таблицю можливих проблем устаткування та способи їх усунення.

Позанавчальна діяльність:

а) робота над оснащенням кабінету; плакати схеми, картки – завдання,інструкційні картки.

б) заняття з членами предметного гуртка