Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

17 лютого викладач предмета «Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. показала для членів методичної комісії кулінарного профілю майстер-клас «Приготування макарунів з білково-горіхової маси».
Читати більше
16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх із запланованими заходами. Програмою передбачено проведення майстер-класів, відкритих уроків з виробничого навчання, виставки напрацювань гурткової роботи, семінарів, презентацій тощо.
Читати більше
11 лютого в рамках проведення державної кваліфікаційної атестації розпочалися іспити з предметів професійно-теоретичної підготовки у випускних групах з професії кухар та продавець непродовольчих товарів. Завдання для іспиту з професії кухар складалися з питань програмового матеріалу з предметів «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Устаткування підприємств харчування», «Організація виробництва», «Облік, калькуляція і звітність», «Охорона праці».
Читати більше
12 лютого, за ініціативи Учнівської ради училища, під керівництвом заступника директора з навчально-виховної роботи Євгенія Кучерявого, відбулася година-реквієм «Помолися за мене, рідненька, бо тепер я у Бога у сотні».
Читати більше
09 лютого кваліфікаційними пробними роботами розпочалася державна кваліфікаційна атестація у випускних групах з терміном навчання 1,5 роки з професій кухар та продавець непродовольчих товарів ІУ розряду.
Читати більше
1 187 188 189 190 191 210