Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

КІШКО ЙОЛАНА ПАВЛІВНА Посада: викладач професійно-теоретичної підготовкиПедагогічне кредо: “Вимогливість до учнів у поєднанні з повагою до їхньої особистості”ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: філолог, викладач англійської мовиНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський державний університет, 1978р .СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 16 років, на посаді викладача – 6 років. КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії, 2010р. ПРЕДМЕТ, ЯКИЙ ВИКЛАДАЄ: іноземна мова за професійним спрямуваннямФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2014 р.- м. Ужгород при ЗІППО, свідоцтво ЗІСПК № 009587,...
Читати більше
ГАНИЧ ГАННА МИХАЙЛІВНА Посада: викладач Педагогічне кредо: “Треба самому багато знати,щоб навчити інших”ОСВІТА: середня спеціальна; повна вища Спеціаліст за фахом: кухар,кондитер; технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: професійно-технічне училище №20, м.Ужгород, 2005р.; Національний університет харчових технологій м. Київ 2010р.ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства”СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ:  6 років 05 місяцівКВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціалістФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: психолого-педагогічні курси при науково-методичному центрі професійно -технічної освіти...
Читати більше
ГАЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА   Посада: викладач  Педагогічне кредо: “Щоб бути хорошим викладачем, треба любити те, що викладаєш, та любити тих, кому викладаєш” Життєве кредо: “Бути людиною у всьому і завжди” ОСВІТА: середня спеціальна; повна вища  Спеціаліст за фахом: кухар,кондитер; технік-технолог з технології харчування; спеціаліст з менеджменту організацій та адміністрування. НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: професійно-технічне училище №20, м. Ужгород, 2002р.; Ужгородський комерційний технікум, 2009р.; Ужгородський навчальний центр Київського національного торгово-економічного університету, 2013 рік. ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Устаткування підприємств харчування” СТАЖ...
Читати більше
20 лютого відкритим заняттям гуртка технічної творчості «Майстерність нарізки овочів» та виставкою робіт гуртківців завершився тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Під час заходу кожен учень проявив творчу фантазію, показав набуті навички з використання фігурних ножів та інструментів для складної нарізки овочів і презентував свою роботу під гаслом «Я це вмію робити найкраще».
Читати більше
                     Кияк Наталія Олександрівна ПОСАДА: методист КРЕДО МЕТОДИСТА: Щоб побачити щось нове, необхідно зробити щось нове ОСВІТА: вища  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ:  товарознавець вищої кваліфікації НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1980р., Київський торгово-економічний інститут СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 39 років, на посаді методиста – з 2002 по 2013рр.(11 років),  з 2016 року – 1 рік КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: «спеціаліст вищої категорії», викладач- методист, 15.04.2015р. ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:    ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для...
Читати більше
1 185 186 187 188 189 210