20 лютого відкритим заняттям гуртка технічної творчості «Майстерність нарізки овочів» та виставкою робіт гуртківців завершився тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Під час заходу кожен учень проявив творчу фантазію, показав набуті навички з використання фігурних ножів та інструментів для складної нарізки овочів і презентував свою роботу під гаслом «Я це вмію робити найкраще».Читати більше
Кияк Наталія Олександрівна ПОСАДА: методист КРЕДО МЕТОДИСТА: Щоб побачити щось нове, необхідно зробити щось нове ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавець вищої кваліфікації НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1980р., Київський торгово-економічний інститут СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 39 років, на посаді методиста – з 2002 по 2013рр.(11 років), з 2016 року – 1 рік КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: «спеціаліст вищої категорії», викладач- методист, 15.04.2015р. ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для...Читати більше
МАХЛИНЕЦЬ МАРІЯ ІВАНІВНА Посада: майстер виробничого навчання, викладачМоє кредо: твори добро і воно відгукнетьсяОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами; фінанси і кредитНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД:1975р., Ужгородський технікум радянської торгівлі, кваліфікація – товарознавець; 1980р., Ужгородський державний університет, кваліфікація – економістСТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 39 років, на посаді майстра в/н та викладача – 36 роківПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: “майстер виробничого навчання І категорії”, 11.04.2013р., “старший викладач”, 14.05.2010 р. КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії, 14.05.2010...Читати більше
19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік О.М. провела відкритий урок (вступний інструктаж) на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».Читати більше
18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – це страва французької кухні, назва якої з перекладу означає «повітряний, легкий дотик», вона широко використовується в світовій кухні, особливо в дитячому та дієтичному харчуванні.Читати більше