Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

20 лютого відкритим заняттям гуртка технічної творчості «Майстерність нарізки овочів» та виставкою робіт гуртківців завершився тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Під час заходу кожен учень проявив творчу фантазію, показав набуті навички з використання фігурних ножів та інструментів для складної нарізки овочів і презентував свою роботу під гаслом «Я це вмію робити найкраще».
Читати більше
                     Кияк Наталія Олександрівна ПОСАДА: методист КРЕДО МЕТОДИСТА: Щоб побачити щось нове, необхідно зробити щось нове ОСВІТА: вища  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ:  товарознавець вищої кваліфікації НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1980р., Київський торгово-економічний інститут СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 39 років, на посаді методиста – з 2002 по 2013рр.(11 років),  з 2016 року – 1 рік КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: «спеціаліст вищої категорії», викладач- методист, 15.04.2015р. ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:    ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для...
Читати більше
МАХЛИНЕЦЬ МАРІЯ ІВАНІВНА Посада: майстер виробничого навчання, викладачМоє кредо: твори добро і воно відгукнетьсяОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами; фінанси і кредитНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД:1975р., Ужгородський технікум радянської торгівлі, кваліфікація – товарознавець; 1980р., Ужгородський державний університет, кваліфікація – економістСТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 39 років, на посаді майстра в/н та викладача – 36 роківПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: “майстер виробничого навчання І категорії”, 11.04.2013р., “старший викладач”, 14.05.2010 р. КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії, 14.05.2010...
Читати більше
19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік О.М. провела відкритий урок (вступний інструктаж) на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».
Читати більше
18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – це страва французької кухні, назва якої з перекладу означає «повітряний, легкий дотик», вона широко використовується в світовій кухні, особливо в дитячому та дієтичному харчуванні.
Читати більше
1 186 187 188 189 190 210