Caption Here

Blog Full Both Sidebar

КАЧУР ВІКТОРІЯ МИКОЛАЇВНА Посада: викладачПедагогічне кредо: “Правильно навчає той – хто навчає цікаво” ( А. Ейнштейн)Освіта: вищаСпеціальність за фахом: психолог.Навчальний заклад: Міжрегіональна Академія управління персоналом, 2002р.Стаж педагогічної роботи: 11 років.Кваліфікаційна категорія: спеціаліст вищої категорії. Предмет, який викладає: психологія і етика ділових відносинФорма та результати підвищення кваліфікації:...
Читати більше
МУСІЄНКО ЗІНАЇДА ЛЕОНАДІВНА Провідний бібліотекарОсвіта: вища, Спеціальність за фахом: бібліотекар-бібліографНавчальний заклад: Київський державний інститут культури ім. О.Є. Корнійчука, 1988р., Стаж роботи на посаді бібліотекаря: 19 р., 2 міс. Форма та результати підвищення кваліфікації: курси підвищення кваліфікації бібліотекарів при Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти, 2010 р.,...
Читати більше
КОМАРНИЦЬКА РОЗАЛІЯ ФРАНКІВНА Посада: майстер виробничого навчанняПедагогічне кредо: “І тільки в праці життя і краса” В. Сосюра ОСВІТА: середня спеціальнаСПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: кухар, технік-технологНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородське професійне торгово-кулінарне училище №20, 1981 рік. Ужгородський технікум радянської торгівлі, 1987 рікСТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 33 роки, на посаді майстра виробничого навчання 5...
Читати більше
ІВАНІК ОКСАНА МИКОЛАЇВНА Посада: майстер виробничого навчання ЖИТТЄВЕ КРЕДО: добро завжди повертається добромОСВІТА: середня спеціальнаСПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ:  технік-технологНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський технікум радянської торгівлі, 1983р.;  Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торгово-економічного університету, 2014 рік (продовжує навчання)СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ:  31 рік, на посаді майстра в/н – 5 роківРОБІТНИЧИЙ РОЗРЯД: кухар п’ятого розряду НАЗВА ПРОФЕСІЇ, З ЯКОЇ...
Читати більше
ПОПОВА ГАННА МИХАЙЛІВНА ПОСАДА: майстер виробничого навчання МОЄ КРЕДО: “Не в кількості знань полягає освіта, а в повному розумінні й майстерному застосуванні в житті всього того, що знаєш” (Фрідріх Дістервег)ОСВІТА: середня спеціальнаСПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: технологія приготування їжіНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1979р., Ужгородське професійне торгово-кулінарне училище, кваліфікація –...
Читати більше
1 183 184 185 186 187 210