Іванік Оксана Миколаївна

ІВАНІК ОКСАНА МИКОЛАЇВНА

Посада: майстер виробничого навчання
ЖИТТЄВЕ КРЕДО: добро завжди повертається добром
ОСВІТА: середня спеціальна
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ:  технік-технолог
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський технікум радянської торгівлі, 1983р.;  Ужгородський торговельно-економічний інститут Київського національного торгово-економічного університету, 2014 рік (продовжує навчання)
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ:  31 рік, на посаді майстра в/н – 5 років
РОБІТНИЧИЙ РОЗРЯД: кухар п’ятого розряду
НАЗВА ПРОФЕСІЇ, З ЯКОЇ ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ: кухар, кондитер
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ:
– психолого-педагогічні курси при науково-методичному центрі професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій обл., свідоцтво 12 СПК № 976402 від 21 січня, 2013 рік
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень, курси «Intel» «Навчання для майбутнього», сертифікат №0075 від 18.06.12р.

Педагогічна діяльність

Мета атестації педагогічного працівника: встановлення 10 тарифного розряду
МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА: впровадження сучасних педагогічних технологій у процес виробничого навчання
Участь у роботі творчих груп зі складання інструкційних карток з професії кухар ІІІ, ІV розрядів, 2011 рік
Участь у роботі творчих груп зі складання інструкційних карток з професії кондитер ІІІ розряду, 2012 рік
Методичні напрацювання
Методична доповідь на тему: «Сучасні підходи до перевірки і оцінки навчально-виробничої діяльності учнів», 2012рік
Методична доповідь на тему: «Активізація пізнавальної діяльності учнів», 2013рік
Методична доповідь на тему: «Психологічний клімат колективу. Роль педагога у формуванні сприятливого психологічного клімату в учнівській групі», 2014рік
Методична розробка уроку виробничого навчання на тему: “Приготування пряничного тіста та виробів з нього”, 2013рік.
Мета: сформувати, закріпити і розвинути вміння та навички зі здійснення виробничого процесу з приготування пряничного тіста та виробів з нього. Сформувати готовність учнів до оволодіння сучасною технікою, використання посуду, інвентарю, необхідного для приготування виробів із пряничного тіста.
Проведення відкритого уроку виробничого навчання (на рівні навчального закладу) на тему: “Приготування холодних закусок та салатів” з використанням презентації: «Кухня Фьюжн”, 2013 рік
Мета: популяризація “високої” кухні, використання новітніх методів та прийомів при приготуванні холодних страв та закусок, використання нових продуктів та добавок.
Майстер-клас
Проведення майстер-класу “Приготування та формування вареників” у рамках реалізації інноваційного проекту «Дослідження українських традицій з технології приготування вареників з різних видів тіста та начинок», 2013рік
Мета:
– передача майстром досвіду прямого і коментованого показу;
– показати послідовність дій, методів, прийомів формування вареників;
– розширити знання учнів з обраної професії, поглибити знання з приготування прісного тіста та виробів з нього;
– популяризація вареників як традиційної української страви

Позанавчальна діяльність

Виховна година: “Люди сильні один одним”, 2011 рік
Мета: розкрити зміст понять “дружба”, “справжній друг”, формувати навички дружби між учнями в групі, сприяти розвитку критичного ставлення до себе і своїх особистих якостей, толерантності в спілкуванні з друзями.
Відкрита виховна година: “Бринить, співає наша мова”, листопад 2014 рік
Мета: поглибити знання учнів про історію виникнення письма, про Нестора Літописця, про перших  зачинателів сучасної української літературної мови, про найтрагічніші дати календаря рідної мови. Виховання любові до рідного краю та української мови.
Виховна година: «Січень крокує, свята дарує», грудень 2014
Мета: популяризація народних традицій та звичаїв, відтворення традиції святкування Святвечора, вечора перед народженням Ісуса Христа, які існують на Закарпатті.