Новини

15 вересня відбулося засідання методичної комісії майстрів в/н та викладачів кулінарного профілю. В рамках засідання було проведено круглий стіл «Про роботу над створенням і удосконаленням електронного комплексного методичного забезпечення предметів і професій» 
Читати більше
01 вересня із року в рік у нашому училищі підтримується добра традиція відзначати День знань – початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на навчальній ниві.
Читати більше
ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТРАДИЦІЙ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ З РІЗНИХ ВИДІВ ТІСТА ТА НАЧИНОК Автор проекту: КОМАРНИЦЬКА РОЗАЛІЯ ФРАНКІВНА – майстер виробничого навчання.
Читати більше
РОЗВИТОК КОМУНІКАТИВНИХ НАВИЧОК УЧНІВ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ОСОБИСТОСТІ Автор проекту: СВИСТАК ЛАРИСА МИХАЙЛІВНА – практичний психолог І кваліфікаційної категорії.
Читати більше
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ КРУАСАНІВАвтор проекту: ГЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА – викладач.
Читати більше
1 225 226 227 228 229 233