День знань

01 вересня із року в рік у нашому училищі підтримується добра традиція відзначати День знань – початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на навчальній ниві.

 

    01 вересня із року в рік у нашому училищі підтримується добра традиція відзначати День знань – початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на навчальній ниві. Сьогодні ми вітаємо і радо приймаємо у нашу велику дружню родину новачків, наших першокурсників. Ласкаво просимо, друзі!
    Усіх присутніх привітали директор училища Кощак В.Й. та методист НМЦ ПТО Войченко Л.П. Стало доброю традицією запрошувати на свято отця Мирослава, який благословив учнів на нові звершення в навчальному році.
    На святі продемонструвала свої таланти обдарована молодь, наші учні-першокурсники, які виконували пісні про Україну, закарпатські народні танці та декламували вірші про нашу рідну землю.

 

 

{gallery}01_09_2014{/gallery}