Новини

СТЕРЧО ГАННА ВАСИЛІВНА   МОЄ КРЕДО: «Донести до серця кожної дитини знання, досвід і практичні вміння» Посада: викладач  ОСВІТА: вища  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавець вищої кваліфікації НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Київський торгово-економічний інститут, 1977.  СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 52 роки; на посаді викладача-52 роки. КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії 11.04.2013р. ПРЕДМЕТ, ЯКИЙ ВИКЛАДАЄ: Товарознавство продовольчих товарів...
Читати більше
ПРОКОПИШИНА МАРТА МИКОЛАЇВНА ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: Будь-яка праця стає творчістю, якщо ти вкладаєш у неї душу.ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський державний університет, кваліфікація – економіст,1986 рік.СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 45 років , на посаді викладача – 35 рокиКВАЛІФІКАЦІЙНА...
Читати більше
КОЩАК ВІКТОР ЙОСИПОВИЧ   Посада: викладач ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО:«Поставити справу так, щоб усе, що підлягало вивченню, вивчалось: легко; швидко; ґрунтовно»                                     Я. А. КоменськийОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: фізика і астрономія НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Дрогобицький педагогічний інститут, кваліфікація – вчитель фізики і астрономії, 1977 рік.СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 30...
Читати більше
БАРЧ ОКСАНА ІВАНІВНА   Посада: майстер виробничого навчання;викладач Моє кредо: Хто прагне самовдосконалення – не зупиняється на досягнутому. ОСВІТА: середня спеціальна, вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: технік-технолог по приготуванню їжі; спеціаліст з менеджменту готельно-ресторанного бізнесу.НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський технікум Радянської торгівлі (Ужгородський комерційний технікум) – закінчила в 1980р.;...
Читати більше
РАЧКУЛИНЕЦЬ МАРИНА ЮРІЇВНА Посада: викладач Педагогічне кредо: “Мудрий не той хто знає, а той, чиї знання корисні”ОСВІТА: повна вища Спеціаліст за фахом: спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 2010р. Київський національний університет харочових технологій.ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами...
Читати більше
1 188 189 190 191 192 226