Прокопишина Марта Миколаївна

ПРОКОПИШИНА МАРТА МИКОЛАЇВНА

ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: Будь-яка праця стає творчістю, якщо ти вкладаєш у неї душу.
ОСВІТА: вища
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський державний університет, кваліфікація – економіст,1986 рік.
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 45 років , на посаді викладача – 35 роки
КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії,11.04.2013 р. 
ПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: старший викладач,11.04.2013 р
ПРЕДМЕТ, ЯКИЙ ВИКЛАДАЄ: Облік, калькуляції і звітність.
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2022, НМЦ ПТО ПК ІПП у Хмельницькій області, свідоцтво ПК 22771726/004013-22 від 22.02.2022; Курси старших майстрів закладів професійної(професійно-технічної) освіти при Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти, вересень 2018 рік, свідоцтво СПК-35946459-001902-18; Сертифікат Всеукраїнського науково-практичного семінару “Напрями діяльності старших майстрів закладів професійної(професійно-технічної) освіти у контексті реалізації освітних інновацій”, вересень 2018 рік м.Дніпро.

ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: високий рівень, навчання за програмою Intel. “Навчання для майбутнього”, сертифікат ЗАК, 2012 рік
НАГОРОДИ: Знак «Відмінник освіти України» 14.08.2007, Почесною грамотою Управління освіти і науки Закарпатської ОДА,2008р.;Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА,2017р.

 

Педагогічна діяльність викладача

 

МЕТА АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА: Підтвердження раніше присвоєної кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічного звання «Старший викладач»

МЕТОДИЧНА ПРОБЛЕМА: Активізація розумової діяльності учнів.

Відкриті уроки у міжатестаційний період

  27.10.2022р. – у групі Кухар, кондитер №1, 1 курс

Тема уроку: Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва

Мета уроку: систематизувати і узагальнити знання учнів за даною темою; навчити самостійно розраховувати сировину за допомогою Збірника рецептур,вміти розрахувати націнку на сировину, калькулювати продажну ціну на страви та вироби.

 

07.09.2019р. – у групі Кухар,кондитер №2, 2 курс

Тема уроку: Нормативно-тенологічні документи: призначення, використання

Мета уроку: навчити учнів користуватися і використовувати у подальшій роботі нормативно-технологічні документи: Збірники рецептур кулінарних страв і виробів; Кондитерських виробів,технологічні карти кулінарних страв та кондитерських виробів.

 

14.09.2018р. – у групі Кухар,кондитер №1, 2 курс

Тема уроку: Ціноутворення у підприємствах ресторанного господарства

Мета уроку: навчити учнів правильному розрахунку сировини, визначення націнки та розрахунку продажної ціни на продукцію власного виробництва.

 

31.10.2017р. – у групі Кухар,кондитер №3, 2 курс.

Тема уроку: Складання калькуляційної картки на кулінарні вироби.

Мета уроку: навчити учнів правильно складати калькуляційну картку, на відповідну кількість кулінарних виробів та визначити продажну ціну виробу.

 

 Методичні напрацювання

Методична розробка з предмета «Облік, калькуляція і звітність» на тему «Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва».

22 січня 2018 року участь в засіданні робочої групи зі складання завдань для проведення І етапу олімпіади з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства». Члени групи, до складу якої увійшли викладачі предмета, заступник директора з НВР, методист, працювали над розробкою різнорівневих тестів, які б відповідали освітньо-кваліфікаційній характеристиці випускника третього розряду та охоплювали б весь програмовий матеріал відповідно до навчального плану. За ступенем складності у завдання включені тести з одним правильним варіантом відповіді, тестові завдання на відтворення інформації, на відповідність частин, а також  завдання високої  складності, які передбачають складання  технологічних схем приготування страв.