Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

01 вересня. З року-в-рік в училищі підтримується добра традиція відзначати День знань. У цей день до нашої великої дружної учнівської родини долучилися 170 першокурсників, які найближчим часом здобуватимуть свою першу професію.
Читати більше
НЕЖУР ВЛАДИСЛАВА СТЕПАНІВНА ПОСАДА: викладачПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: «Поставити справу так, щоб усе, що підлягало вивченню, вивчалось: легко; швидко; ґрунтовно»Я. А. КоменськийОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: професійне навчання, обробка матеріалів, майстер виробничого навчання, спеціаліст з менеджменту зовнішньоекономічної діяльностіНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1994р., Київський індустріально-педагогічний коледж; 2010р., Мукачівський державний університет, менеджмент ЗЕД. СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 16 років, на посаді викладача – 10 роківКВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: «спеціаліст другої категорії», 23.03.2011р.ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: «Основи торговельної реклами»; «Основи маркетингу»;...
Читати більше
БОРИСЕНКОВА ВАЛЕНТИНА ТОМАШІВНА ПОСАДА: майстер в/нПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: “Професійна майстерність основа підготовки конкурентноздатного робітника”ОСВІТА: повна вища СПЕЦІАЛІСТ ЗА ФАХОМ: технологія і організація підприємств громадського харчування, інженер-технолог НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1986р. Київський торгово-економічний інститутСТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 18 років, на посаді майстра в/н – 10 роківРОБІТНИЧИЙ РОЗРЯД: офіціант, бармен четвертого розрядуНАЗВА ПРОФЕСІЇ, З ЯКОЇ ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ: офіціант, барменФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: курси психолого-педагогічної та методичної підготовок при НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області,...
Читати більше
БОРИСЕНКОВА ВАЛЕНТИНА ТОМАШІВНА ПОСАДА: викладач ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: «Щоб бути хорошим викладачем, потрібно любити те, що викладаєш і тих, кому викладаєш»ОСВІТА: повна вища СПЕЦІАЛІСТ ЗА ФАХОМ: технологія і організація підприємств громадського харчування, інженер-технолог НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1986 р. Київський торгово-економічний інститутПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: Організація обслуговування в ресторанах, кулінарна характеристика страв, техніка обчислень, облік і звітністьСТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 18 років, на посаді викладача – 10 роківКВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст ІІ категорії ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ...
Читати більше
1 169 170 171 172 173 210