Борисенкова Валентина Томашівна

БОРИСЕНКОВА ВАЛЕНТИНА ТОМАШІВНА

ПОСАДА: викладач
ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: «Щоб бути хорошим викладачем, потрібно любити те, що викладаєш і тих, кому викладаєш»
ОСВІТА: повна вища
СПЕЦІАЛІСТ ЗА ФАХОМ: технологія і організація підприємств громадського харчування, інженер-технолог
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 1986 р. Київський торгово-економічний інститут
ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: Організація обслуговування в ресторанах, кулінарна характеристика страв, техніка обчислень, облік і звітність
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 18 років, на посаді викладача – 10 років
КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст ІІ категорії
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: курси психолого-педагогічної та методичної підготовок при НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області, свідоцтво №12СПВ 136687 від 28.04.2015р, викладачів професійно-теоретичної підготовки
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень.

Педагогічна діяльність викладача

Мета атестації педагогічного працівника: присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії»
Методична проблема: Використання інноваційних технологій під час проведення уроків
ВІДКРИТІ УРОКИ В МІЖАТЕСТАЦІЙНИЙ ПЕРІОД
14 листопада 2013 р. Виступ на обласній методичній секції педагогічних працівників з професії офіціант на тему: «Сучасні технології організації та обслуговування» (презентація)
Січень 2014р. Презентація програмно-апаратного комплексу В-52 в рамках проведення «Тижня кулінарного профілю»
Вересень 2015 року. Відкритий урок (лабораторно-практична робота) з предмета «Організація обслуговування в ресторанах» з використанням сучасних способів розрахунку через застосування ІКТ на тему: «Розрахунок з відвідувачем» в групі №1 за професією бармен четвертого розряду»
Член робочої творчої групи з розробки методичних рекомендацій до виконання лабораторно-практичних робіт з предмета «Організація обслуговування ресторану».

Методичні напрацювання
2012р. Навчальний фільм “Сервірування столів у ресторані»
2013р. Методична доповідь на тему «Винний сервіс»
2014р. Методична доповідь на тему «Шведський стіл. Організація та обслуговування»
2015р. Методична розробка на тему «Шляхи реалізації міжпредметних та внутрішньо предметних зв’язків на уроках теоретичного навчання»