Новини

ДОСЛІДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКИХ ТРАДИЦІЙ З ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ВАРЕНИКІВ З РІЗНИХ ВИДІВ ТІСТА ТА НАЧИНОК Автор проекту: КОМАРНИЦЬКА РОЗАЛІЯ ФРАНКІВНА – майстер виробничого навчання.
Читати більше
РОЗВИТОК КОМУНІКАТИВНИХ НАВИЧОК УЧНІВ ЯК ОСНОВА ФОРМУВАННЯ МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ОСОБИСТОСТІ Автор проекту: СВИСТАК ЛАРИСА МИХАЙЛІВНА – практичний психолог І кваліфікаційної категорії.
Читати більше
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ КРУАСАНІВАвтор проекту: ГЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА – викладач.
Читати більше
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З КАРАМЕЛІ Автор проекту: ВАЛЕНТИН ШТЕФАНЬО – майстер міжнародного класу  з виробництва кондитерських виробів, шоколад’є, випускник училища.  
Читати більше
ВИРОБИ З ШОКОЛАДУ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ТІСТЕЧОК ТА ТОРТІВ Автор проекту: МУЛЕСА МАРІАННА МИХАЙЛІВНА – майстер виробничого навчання другої категорії.
Читати більше
1 217 218 219 220 221 225