Новини

З 26 по 30 квітня  в навчальному закладі проходить тиждень педагогічної і професійної майстерності торгового профілю.
Читати більше
23 квітня тиждень педагогічної та професійної майстерності кулінарного профілю завершився проведенням майстер-класу викладачем предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» на тему «Ізомальт».
Читати більше
21-22 квітня в навчальному закладі проходили державні кваліфікаційні роботи в групах кухарів, кондитерів №3 і №4 ІІ курсу з професії кухар, кваліфікація 4 розряд ( майстри виробничого навчання Миговка І.М., Шталовські М.В. та Мулеса М.М.)
Читати більше
21 квітня майстер виробничого навчання Назаренко Ольга Вікторівна провела відкритий урок виробничого навчання на тему «Технологія приготування пасок та способи їх оздоблення » в групі кухар-кондитер №1 І курсу.
Читати більше
20 квітня «Сучасні тенденції в оформленні і відпуску холодних закусок» – так назвали конкурс професійної майстерності викладачі предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Барч О.І. та Галас Н.П. В конкурсі взяли участь учні груп кухарів 5 розряду кухар, кондитер №1 і №2 ІІ курсу.
Читати більше
1 101 102 103 104 105 230
Березень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Останні новини:

, ,
Вступну кампанію продовжено до 01 ЖОВТНЯ.
07.09.20230
,
24 серпня
24.08.20230
,
23 серпня
23.08.20230