21-22 квітня

21-22 квітня в навчальному закладі проходили державні кваліфікаційні роботи в групах кухарів, кондитерів №3 і №4 ІІ курсу з професії кухар, кваліфікація 4 розряд ( майстри виробничого навчання Миговка І.М., Шталовські М.В. та Мулеса М.М.)

21-22 квітня в навчальному закладі проходили державні кваліфікаційні роботи в групах кухарів, кондитерів №3 і №4 ІІ курсу з професії кухар, кваліфікація 4 розряд ( майстри виробничого навчання Миговка І.М., Шталовські М.В. та Мулеса М.М.) Згідно переліку робіт на кваліфікаційний розряд учні готували холодні закуски, І страви, ІІ страви, страви з риби, м’яса, птиці. Всі учні справилися з відповідними завдання та порадували членів кваліфікаційної комісії оригінальними способами оформлення страв.

 

{gallery}2021-04-22/2{/gallery}