20 квітня(1)

20 квітня «Сучасні тенденції в оформленні і відпуску холодних закусок» – так назвали конкурс професійної майстерності викладачі предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Барч О.І. та Галас Н.П. В конкурсі взяли участь учні груп кухарів 5 розряду кухар, кондитер №1 і №2 ІІ курсу.

20 квітня «Сучасні тенденції в оформленні і відпуску холодних закусок» – так назвали конкурс професійної майстерності викладачі предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Барч О.І. та Галас Н.П. В конкурсі взяли участь учні груп кухарів 5 розряду кухар, кондитер №1 і №2 ІІ курсу. За умовами конкурсу учасники змагалися за найкраще сучасне оформлення холодних закусок. Переможцями стали:

І місце – Дубровська Богдана

ІІ місце – Бігун Владислав

ІІІ місце – Голян Тарас

Молодці! Вітаємо!

{gallery}2021-04-20(1){/gallery}