Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ КРУАСАНІВАвтор проекту: ГЛАГОВЕЦЬ АНЖЕЛІКА МИКОЛАЇВНА – викладач.
Читати більше
СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ У ВИРОБНИЦТВІ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З КАРАМЕЛІ Автор проекту: ВАЛЕНТИН ШТЕФАНЬО – майстер міжнародного класу  з виробництва кондитерських виробів, шоколад’є, випускник училища.  
Читати більше
ВИРОБИ З ШОКОЛАДУ ДЛЯ ОЗДОБЛЕННЯ ТІСТЕЧОК ТА ТОРТІВ Автор проекту: МУЛЕСА МАРІАННА МИХАЙЛІВНА – майстер виробничого навчання другої категорії.
Читати більше
ТЕХНОЛОГІЯ МАЙСТЕРНОСТІ КАРВІНГУ З ФРУКТІВТА ОВОЧІВ, СКЛАДАННЯ Автор проекту: БАРЧ ОКСАНА ІВАНІВНА –  майстер виробничого навчання першої категорії.   
Читати більше
Ісак Ярослав, група Кухар,кондитер №1,ІІ-курс   
Читати більше
1 203 204 205 206 207 210