Caption align here

Blog Full Left Sidebar With Frame

ПРОКОПИШИНА МАРТА МИКОЛАЇВНА ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: Будь-яка праця стає творчістю, якщо ти вкладаєш у неї душу.ОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: бухгалтерський облік і аналіз господарської діяльності НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський державний університет, кваліфікація – економіст,1986 рік.СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 45 років , на посаді викладача – 35 рокиКВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії,11.04.2013 р. ПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: старший викладач,11.04.2013 р ПРЕДМЕТ, ЯКИЙ ВИКЛАДАЄ: Облік, калькуляції і звітність.ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2022, НМЦ ПТО ПК ІПП...
Читати більше
КОЩАК ВІКТОР ЙОСИПОВИЧ   Посада: викладач ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО:«Поставити справу так, щоб усе, що підлягало вивченню, вивчалось: легко; швидко; ґрунтовно»                                     Я. А. КоменськийОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: фізика і астрономія НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Дрогобицький педагогічний інститут, кваліфікація – вчитель фізики і астрономії, 1977 рік.СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 30 роківКВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст вищої категорії, 16.05.2008 рПРЕДМЕТ, ЯКИЙ ВИКЛАДАЄ: Правила дорожнього рухуФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2017, НМЦ ПТО ПК ІПП у Хмельницькій області, свідоцтво...
Читати більше
БАРЧ ОКСАНА ІВАНІВНА   Посада: майстер виробничого навчання;викладач Моє кредо: Хто прагне самовдосконалення – не зупиняється на досягнутому. ОСВІТА: середня спеціальна, вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: технік-технолог по приготуванню їжі; спеціаліст з менеджменту готельно-ресторанного бізнесу.НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський технікум Радянської торгівлі (Ужгородський комерційний технікум) – закінчила в 1980р.; Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торгово-економічного університету, 2013 рік.СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 37,6 роки, на посаді майстра в/н – 30 років ПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: майстер виробничого навчання...
Читати більше
РАЧКУЛИНЕЦЬ МАРИНА ЮРІЇВНА Посада: викладач Педагогічне кредо: “Мудрий не той хто знає, а той, чиї знання корисні”ОСВІТА: повна вища Спеціаліст за фахом: спеціаліст з технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів.НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: 2010р. Київський національний університет харочових технологій.ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства” ЛПР, “Малювання і ліплення”СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ:  5 років КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціалістФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 28 квітня 2015р. курси психолого-педагогічної та методичної підготовок при НМЦ ПТО ПК...
Читати більше
Просимо всіх випускників 2015 року отримати документи про освіту: дипломи кваліфікованого робітника.
Читати більше
1 173 174 175 176 177 210