Caption Here

Blog Full Both Sidebar

МАХЛИНЕЦЬ МАРІЯ ІВАНІВНА Посада: майстер виробничого навчання, викладачМоє кредо: твори добро і воно відгукнетьсяОСВІТА: вища СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: товарознавство і організація торгівлі продовольчими товарами; фінанси і кредитНАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД:1975р., Ужгородський технікум радянської торгівлі, кваліфікація – товарознавець; 1980р., Ужгородський державний університет, кваліфікація – економістСТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 39...
Читати більше
19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік О.М. провела відкритий урок (вступний інструктаж) на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».
Читати більше
18 лютого черговий майстер-клас «Приготування суфле з риби та способи його подачі» провела майстер виробничого навчання Назаренко О.В. Суфле – це страва французької кухні, назва якої з перекладу означає «повітряний, легкий дотик», вона широко використовується в світовій кухні, особливо в дитячому та дієтичному харчуванні.
Читати більше
17 лютого викладач предмета «Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. показала для членів методичної комісії кулінарного профілю майстер-клас «Приготування макарунів з білково-горіхової маси».
Читати більше
16 лютого в училищі розпочався тиждень методичної комісії кулінарного профілю. Голова комісії Барч О.І. під час відкриття тижня ознайомила присутніх із запланованими заходами. Програмою передбачено проведення майстер-класів, відкритих уроків з виробничого навчання, виставки напрацювань гурткової роботи, семінарів, презентацій тощо.
Читати більше
1 186 187 188 189 190 210