Ганич Ганна Михайлівна

ГАНИЧ ГАННА МИХАЙЛІВНА

Посада: викладач
Педагогічне кредо: “Треба самому багато знати,щоб навчити інших”
ОСВІТА: середня спеціальна; повна вища 
Спеціаліст за фахом: кухар,кондитер; технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: професійно-технічне училище №20, м.Ужгород, 2005р.; Національний університет харчових технологій м. Київ 2010р.
ПРЕДМЕТИ, ЯКІ ВИКЛАДАЄ: “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства”
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ:  6 років 05 місяців
КВАЛІФІКАЦІЙНА КАТЕГОРІЯ: спеціаліст
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: психолого-педагогічні курси при науково-методичному центрі професійно -технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій обл. з 4.11.2014 по свідоцтво №
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: достатній рівень.  

Педагогічна діяльність викладача

Мета атестації педагогічного працівника: присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії»
Методична проблема: Формування умінь самостійної роботи учнів у процесі навчання
Методичні напрацювання
2011р. — робочий зошит для лабораторно-практичних робіт з предмету “Технологія приготування кондитерських виробів з основами товарознавства” для кондитерів 3 та 4 розряду.
Мета:
З метою забезпечення ефективності проведення ЛПР викладачеві потрібно підготувати учнів до виконання практичної роботи, тобто, щоб вони не тільки добре знали зміст теоретичного матеріалу, на основі якого виконуватиметься ЛПР, але й були ознайомлені з прийомами її виконання.
В зошиті наведено методику лабораторно-практичних робіт з «Технологія приготування борошняних виробів з основи товарознавства», приведено послідовність приготування страв та контрольні питання з теми, інструкційно-технологічні карти страв з перерахунком сировини на задану кількість порцій. Розраховано на 36год. відповідно до державних стандартів ПТО
2012р.,Фільм “Технологія приготування бісквіту холодним способом”.
Ознайомлення учнів з технологічним процесом приготування бісквітного тіста холодним способом.
2013р., участь у роботі творчої групи педагогів з метою розробки тестових завдань для оцінювання знань учнів на обласний конкурс з професії “кондитер”.
2015р., участь в роботі методичних секцій, об’єднань.
17.02.2015 р. участь в роботі тижня методичної комісії кулінарного профілю.
Проведено майстер клас на тему приготування “Макарунів” білково-горіхового напівфабрикату.
Мета майстер-класу: передача викладача свого досвіду шляхом прямого і коментованого показу;показ послідовності дій, методів, прийомів і форм приготування макарунів;
Очікувані результати: майстри в/н та викладачі ознайомилися з технологією приготування “Макарунів”, з білково – горіхового н\ф та мачинками.
Відкриті уроки в міжатестаційний період на рівні навчального закладу
2014рік “Технологія приготування пісочного тіста та вироби з нього”
Методичні доповіді
2010р.,“Методи вивчення психологічного клімату в учнівському колективі”
2013 р., “Особистий підхід у вихованні учнівської молоді”
2014 р., “Педагогічні вимоги до уроку теоретичного навчання”
Участь у роботі психолого-педагогічного семінару «Особливості взаємодії педагогів з учнями з різними типами темпераменту», який підготувала та провела практичний психолог училища Свистак Лариса Михайлівна з метою підвищення психологічної культури педагогів. (22 січня 2014р.)

Позанавчальна діяльність викладача

На протязі року проводиться гурток по предмету “Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства”.
На якому розглядаються різні теми по кондитерським виробам. Учні працюють самостійно та з допомогою викладача.
Були розроблені презентації по предмету на різні теми:
1.“Споживчі властивості свіжих кісточкових плодів. Вимоги до якості та зберігання.”
2.“Молоко та кисломолочні продукти”
3. “Цукор”
4.”Желе та желюючі речовини. Масляні креми.”
5. “Прянощі”