19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік О.М. провела відкритий урок (вступний інструктаж) на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».
19 лютого в рамках проведення тижня методичної комісії кулінарного профілю, відповідно до графіку проведення відкритих уроків майстер виробничого навчання Іванік О.М. провела відкритий урок (вступний інструктаж) на тему: «Приготування пряничного тіста та виробів з нього».
В процесі підготовки до уроку майстер в/н використала метод проектної технології, а саме: самостійну пошукову роботу учнів, результатом якої стало створення презентації «Історія Закарпатського пряника».
Під час уроку майстер в/н ознайомила учнів з історією виникнення та розповсюдження пряничного тіста, закріпила і розвинула їх вміння та навички з приготування пряничного тіста сирцевим та заварним способом і виробів з нього. На уроці учні засвоїли технологію приготування пряничного тіста, формування виробів з нього (пряники медові, пряники дорожні, батон дитячий, коврижка медова) та їх випікання.
{gallery}19_02_2015{/gallery}