21 квітня майстер виробничого навчання Назаренко Ольга Вікторівна провела відкритий урок виробничого навчання на тему «Технологія приготування пасок та способи їх оздоблення » в групі кухар-кондитер №1 І курсу.
21 квітня майстер виробничого навчання Назаренко Ольга Вікторівна провела відкритий урок виробничого навчання на тему «Технологія приготування пасок та способи їх оздоблення » в групі кухар-кондитер №1 І курсу. Основною метою уроку було навчити учнів готувати і випікати паски за різними рецептами і оздоблювати різними способами. Існує багато традицій не тільки з випікання пасок, але й з їх оздоблення. Паску освячували в церкві і тому до цієї святкової випічки завжди ставилися з великою відповідальністю та увагою. Ця святкова здоба прикрашала великодній кошик і мала бути не тільки смачною, але й гарною. Під час уроку виробничого навчання учні набули навиків з приготування пасок та оздоблення різними способами з використанням айсінгу, шоколадної і ванільної глазурі, прісного тіста, а також навчились виготовляти різноманітні прикраси з мастіки та тіста: троянди, колоски, листочки, жайворонки.
{gallery}2021-04-21{/gallery}