ЯЦЕНКО НІНА ПАВЛІВНА
Посада: майстер виробничого навчання
ПРОФЕСІЙНЕ КРЕДО: “Йти тільки вперед і не озираючись назад”
ОСВІТА: Середня спеціальна
СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ЗА ФАХОМ: Технолог приготування їжі
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД: Ужгородський технікум радянської торгівлі,1977р.
СТАЖ ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ: 44 років, на посаді майстра в/н – 32 років
ПЕДАГОГІЧНЕ ЗВАННЯ: Майстер виробничого навчання першої категорії
РОБІТНИЧИЙ РОЗРЯД: кухар – п’ятого; кондитер – п’ятого розряду.
НАЗВА ПРОФЕСІЇ, З ЯКОЇ ВЕДЕ ПІДГОТОВКУ: кухар, кондитер
ФОРМА ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ: 2018р. психолого-педагогічні курси при Білоцерківському інституті неперервної педагогічної освіти(для майстрів виробничого навчання), свідоцтво
– стажування ПП “Пересоляк” № 05/12, 2012 рік,ресторан “Долче” м. Ужгород довідка № 07.06. 2017 рік.
ВОЛОДІННЯ КОМП’ЮТЕРНОЮ ГРАМОТНІСТЮ: середній рівень
Педагогічна діяльність майстра в/н
МЕТА АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРАЦІВНИКА: підтвердження раніше присвоєного педагогічного звання “ Майстер в/н першої категорії”.
Методичні доповіді з таких тем:
-Основи педагогічної психології;
-Індивідуалізація та диференціація процесу виробничого навчання;
-Сучасні технології професійного навчання;
-Виступ на засіданні методичної комісії;”Сучасні технології професійного навчання”.
Виховні години:
– “Мій товариш” (Листопад 2015р.);
– “Жіноча доля у творчості Кобзаря”(Березень 2016р.)
– “Майстри – мої другі батьки” (Вересень 2017р.)
МЕТОДИЧНА РОЗРОБКА:
-“Технологія приготування дріжджового тіста та виробів з нього: пиріжки смажені, біляші, пончики”(2015р.);
-“Технологія приготування бісквітного тіста і виробів з нього”(2017р.);
Майстер-клас “Приготування рулетів з бісквітного тіста”(2017р.).
ВІДКРИТИЙ УРОК:
Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї (2016р.).
МАЙСТЕР-КЛАС:
На тему: “Приготування бісквітних рулетів з різними кремами”.
КОНКУРСИ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ:
В училищі відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий з професії кухар» серед учнів другого курсу.Програма конкурсу передбачала виконання теоретичного завдання (тестів) та практичного туру: нарізання овочів складними фігурними формами та складання композицій.Із завданнями конкурсанти впоралися. Для виконання практичного завдання у лабораторії кожному учню було надано робоче місце. Овочі нарізали різними формами, з них вирізали різноманітні квіти, які потім складали у композиції. Працювали натхненно, вміло використовуючи ріжучі інструменти, демонструючи професійність у використанні техніки «карвінг». Переможниця конкурсу стала Думнич Наталія, група №3 (перше місце).
Участь в загальноучилищному конкурсі професійної майстерності серед учнів І-го курсу за професією кухар. Мета проведення – виявлення рівня засвоєння вмінь та навиків учнів з простої нарізки овочів.Переможцями стали:
І місце – Чуп Наталія (група №3);
ІІ місце – Товтик Михайло (група №3);
ІІІ місце – Комят Євгеній (група №3).