Новини

20 квітня «Сучасні тенденції в оформленні і відпуску холодних закусок» – так назвали конкурс професійної майстерності викладачі предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» Барч О.І. та Галас Н.П. В конкурсі взяли участь учні груп кухарів 5 розряду кухар, кондитер №1 і №2 ІІ курсу.
Читати більше
19-20 квітня. Відбулась висадка дерев у рамках глобального екологічного проекту «Озеленення планети».
Читати більше
19-20 квітня в групах кухар, кондитер №1 і №2 І курсу проводяться лабораторно-практичні роботи з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» (викладачі Ганич Г.М. і Галаговець А.М.).
Читати більше
19 квітня відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів (голови МК Барч О.І. І Стерчо Г.В.).
Читати більше
19 квітня викладачем Ганич Г.М. було проведено  урок – конкурс «Кращий виріб з бісквітного тіста» в групі кухар, кондитер №2 І курс.
Читати більше
1 97 98 99 100 101 225