18 травня

18 травня  в групі кухар, кондитер № 2 І курсу майстром виробничого навчання Деревляник Мар’яною Вікторівною проведено відкритий урок на тему «Приготування смажених страв з картопляної маси (сирої і вареної).

18 травня  в групі кухар, кондитер № 2 І курсу майстром виробничого навчання Деревляник Мар’яною Вікторівною проведено відкритий урок на тему «Приготування смажених страв з картопляної маси (сирої і вареної).Метою уроку було навчити учнів дотримуватися інструкційних та технологічних карток при приготуванні страв смажених з картоплі, розроблених за рецептами, які учні знайшли в результаті самостійної пошукової діяльності; послідовності технологічного процесу; правильно підбирати посуд, інвентар; належним чином організовувати робоче місце для приготування страв з картоплі, сформувати готовність учнів до оволодіння сучасною технікою, використання етнічного посуду, інвентарю необхідних для приготування даних страв.

{gallery}2021-05-18{/gallery}