Новини

21 березня відбулось засідання методичної комісії кулінарного профілю.  На порядку денному роботи методичної комісії розглядалося питання про професійну майстерність майстра виробничого навчання та його роль у підготовці кваліфікованих робітників.
Читати більше
До відома учасників освітнього процесу продовжено канікули з 14.03.2022 року до 20.03.2022 року.
Читати більше
До відома учасників освітнього процесу з 28.02.2022 року тимчасово призупинений навчальний процес, канікули на два тижні.
Читати більше
21 лютого відбулось засідання методичної комісії кулінарного профілю. Відповідно до складеного плану звітувалися про роботу в міжатестаційний період члени методичної комісії Назаренко О.В., Шталовські М.В. та Онікіна А.А., які атестуються в поточному навчальному році.
Читати більше
21 лютого розпочався завершальний етап курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників при НМЦ ПТО ПК ІПП у Хмельницькій області.  Упродовж трьох днів проходитимуть завершальні навчальні заняття та підсумкові конференції з обміну досвіду  для викладачів  і майстрів в/н .
Читати більше
1 81 82 83 84 85 230
Березень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Останні новини:

, ,
Вступну кампанію продовжено до 01 ЖОВТНЯ.
07.09.20230
,
24 серпня
24.08.20230
,
23 серпня
23.08.20230