21 березня

21 березня відбулось засідання методичної комісії кулінарного профілю.  На порядку денному роботи методичної комісії розглядалося питання про професійну майстерність майстра виробничого навчання та його роль у підготовці кваліфікованих робітників.

21 березня відбулось засідання методичної комісії кулінарного профілю.  На порядку денному роботи методичної комісії розглядалося питання про професійну майстерність майстра виробничого навчання та його роль у підготовці кваліфікованих робітників.Майстри виробничого навчання обговорили важливість самоосвіти та використання ІТ для удосконалення професійної майстерності. На завершення засідання голова методичної комісії кулінарного профілю Оксана Барч представила розроблені типові навчальні плани за новим стандартом з професії «Кухар» для затвердження.

{gallery}2022-03-21{/gallery}