Новини

Номер телефона приймальної комісії +380312647178, +380974405527
Читати більше
Кухар Загальні поняття про професію Кажуть, що справжній кухар – то унікальне поєднання багатьох талантів. Фантазія, вміння поєднувати продукти, створювати нові страви і прикрашати їх цінувалися завжди. Кухар повинен знати технологію приготування усіх видів страв та кулінарних виробів, особливості приготування національних, фірмових страв та страв...
Читати більше
30 червня відбулося засідання педагогічної ради.
Читати більше
 29 – 30 червня продовжується поетапна кваліфікаційна атестація.
Читати більше
27 – 28 червня  в навчальному закладі розпочалася поетапна атестація в групах кулінарного профілю: групи кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М., кухар, кондитер № 4 (майстер в/н  Мулеса М.М.) та офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.)
Читати більше
1 74 75 76 77 78 229