27 червня

27 – 28 червня  в навчальному закладі розпочалася поетапна атестація в групах кулінарного профілю: групи кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М., кухар, кондитер № 4 (майстер в/н  Мулеса М.М.) та офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.)

27 – 28 червня  в навчальному закладі розпочалася поетапна атестація в групах кулінарного профілю: групи кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М.), кухар, кондитер № 4 (майстер в/н  Мулеса М.М.) та офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.). Згідно вимог кваліфікаційної характеристики кухар 3розряду кваліфікаційні пробні роботи включали завдання з приготування страв з овочів, круп, макаронних виробів. Учні груп кухар №3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М., та №4 (майстер в/н Мулеса М.М.) готували страви і успішно виконали завдання. Згідно кваліфікаційної характеристики офіціанта 4 розряду Учні групи офіціантів, барменів (майстер в/н Кормош Т.І.) складали меню та сервірували стіл (фрагмент бенкету на 2 персони). Всі справилися з завданнями та отримали позитивні відгуки членів кваліфікаційної комісії.

Група кухар, кондитер № 3 (майстри в/н Шталовські М.В., Миговка Н.М.)

https://youtu.be/qISdZcwkO7s

{gallery}2022-06-27(2){/gallery}

Група кухар, кондитер № 4 (майстер в/н  Мулеса М.М.):

{gallery}2022-06-27(1){/gallery}

Група офіціант, бармен (майстер в/н Кормош Т.І.)

{gallery}2022-06-27(3){/gallery}