Новини

16 червня відбулося засідання членів приймальної комісії, на якому обговорювалися актуальні питання, які виникають в роботі приймальної комісії.
Читати більше
15 червня відбулося чергове засідання методичних комісій торгового та кулінарного профілів. Голови методичних комісій Барч О.І. та Махлинець М.І. прозвітували про виконання планів роботи за 2014–2015 н.р. та обговорили завдання на наступний навчальний рік.
Читати більше
Згідно з навчальними планами та програмами, графіка навчального процесу та укладених договорів з підприємствами учні нашого навчального закладу проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування та торгівлі.
Читати більше
02 червня представники нашого навчального закладу побували на , представником регіонального центру професійної освіти Нідерландів, який презентував систему професійної освіти цієї країни.
Читати більше
01 червня. Майстри виробничого навчання кулінарного профілю нашого училища брали участь у першому з’їзді-форумі закарпатської кухні. Модератором заходу являється професор кафедри туризму УжНУ Федір Шандор, а ініціаторами виступили відомі ресторатори та підприємці Закарпаття.
Читати більше
1 190 191 192 193 194 226