Новини

Викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю Проведення майстер класів. Портфоліо методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання кулінарного профілю.
Читати більше
02 лютого. На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого училища відбувся заключний очний етап стажування педагогічних працівників (майстрів виробничого навчання) ЗП(ПТ)О області. Програма цього етапу передбачала  проведення семінару та виконання слухачами практичної роботи.
Читати більше
01 лютого відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів про підсумки роботи в І-му семестрі 2020-2021 н.р.
Читати більше
Щороку 29 січня в Україні відзначають трагічну та водночас героїчну дату – роковини бою під Крутами. Саме цього дня 103 роки тому в легендарному бою проти армії більшовиків, яка наступала на Київ, українські юнаки відважно пожертвували своїм життям.
Читати більше
29 січня. Україна вшановує пам’ять Героїв битви під Крутами.
Читати більше
1 108 109 110 111 112 230
Березень 2025
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  


Останні новини:

, ,
Вступну кампанію продовжено до 01 ЖОВТНЯ.
07.09.20230
,
24 серпня
24.08.20230
,
23 серпня
23.08.20230