02 лютого

02 лютого. На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого училища відбувся заключний очний етап стажування педагогічних працівників (майстрів виробничого навчання) ЗП(ПТ)О області. Програма цього етапу передбачала  проведення семінару та виконання слухачами практичної роботи.

02 лютого. На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу нашого училища відбувся заключний очний етап стажування педагогічних працівників (майстрів виробничого навчання) ЗП(ПТ)О області. Програма цього етапу передбачала  проведення семінару та виконання слухачами практичної роботи.

Усі педагогічні працівники представили фото та відео звіти про проведену самостійну роботу під час  дистанційного етапу стажування.

Про впровадження системи харчової безпеки НАССР (ХАССП) на підприємствах галузі  розповіла викладач загальноосвітньої підготовки Куштан Г.В., а завідувачка виробництвом супермаркета «Вопак» Татаревська Т.В. поділилася досвідом упровадження основних принципів цієї системи на підприємстві, відмітила особливості та труднощі, які виникають у роботі.

Під час виконання практичної роботи у навчальній лабораторії училища слухачі продемонстрували опановані під час стажування новітні технології приготування страв та набуті навички роботи на сучасному технологічному обладнанні.

У рамках проведення стажування викладач предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» училища Галас Н.П. провела майстер-клас для слухачів на тему: «Приготування бульйону консоме та гарнірів до нього». Викладач наголосила, що скористалася старовинним рецептом приготування бульйону із навчального  посібника «Кулінарія» (1955 року випуску), використала сучасні технологічні підходи і, таким чином, презентувала оновлену страву.

Усі педагогічні працівники у повному обсязі виконали програму стажування відповідно до кваліфікаційних вимог кухаря п’ятого розряду. За результатами їм були видані довідки про стажування та сертифікати про участь у семінарі-практикумі.

{gallery}2021-02-02{/gallery}