Новини

З 19 по 23 квітня  в навчальному закладі проходитиме тиждень педагогічної і професійної майстерності кулінарного профілю.
Читати більше
15-16 квітня в навчальному закладі розпочалися  лабораторно-практичні заняття з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» (професія: кухар 5 розряду, викладачі Барч О. І. та Галас Н.П.)
Читати більше
16 квітня. На базі навчально-практичного центру училища розпочалося навчання слухачів з числа дорослого населення за програмою перепідготовки з професії кухар.
Читати більше
13 – 14  квітня в навчальному закладі відповідно до розкладу занять в групах учнів І курсу проходить виробниче навчання зі спеціальностей кухар та кондитер.
Читати більше
26 березня відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня.
Читати більше
1 98 99 100 101 102 225