Blog

26 квітня

До нашого закладу завітали представники ІІІ окремої штурмової бригади та представник молодіжної організації “Centuria”. Бійці ІІІ ОШБр розповіли, що Третя окрема штурмова бригада сформована на тих самих принципах, на яких стоїть легендарний «Азов» та весь Азовський рух.

25 квітня

Учні групи кондитер, кухар №3 І курсу на чолі з майстром виробничого навчання Шталовською Мариною Валеріївною проявили ініціативу та випекли 45 кг пісочного печива для воїнів, використавши кошти зароблені під час навчально–виробничої практики.

23 квітня

В рамках стратегії реформи шкільного харчування перщої леді Олени Зеленської, у співпартнерстві з ГО «Національна асоціація громадського харчування та за підтримки Міністерства освіти і науки України організовано навчання, в якому взяли участь майстри виробничого навчання нашого навчального закладу

18 квітня

Продовжується виробнича практика слухачів, які навчаються в училищі за програмою перепідготовки з професії кухар третього розряду, на підприємствах громадського харчування області.

9 квітня

Учні групи кухар, кондитер №1 І курсу (майстер в/н Барч О.І.) згідно графіка проходження виробничої практики на виробництві проходять  виробничу практику в ряді підприємств міста та району