Кваліфікаційні пробні роботи та іспити з предметів професійно – теоретичної підготовки в групах кондитерів, кухарів № 2- майстер в/н Деревляник М.В., № 3 – майстер в/н Шталовські М.В., № 4- майстер в/н Мулеса М.М.
Кваліфікаційні пробні роботи та іспити з предметів професійно – теоретичної підготовки в групах кондитерів, кухарів № 2- майстер в/н Деревляник М.В., № 3 – майстер в/н Шталовські М.В., № 4- майстер в/н Мулеса М.М.
Проведені кваліфікаційні пробні роботи в рамках державної кваліфікаційної атестації з професії офіціант 3 розряд.
І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти за професією кухар
Проведено відкриті лекції «10 років війни» та «Спротив триває»
Виховна година до 10 – річниці від початку російсько-української війни.
36 випускників груп кухар, кондитер №1 ( майстер виробничого навчання Назаренко О.В.) і №2 (майстер виробничого навчання Комарницька Р.Ф.) отримали дипломи кваліфікованого робітника з присвоєнням кваліфікації кухар 4 розряду, кондитер третього розряду.
Міжнародний день рідної мови
Десять років Небесної Сотні: пам’ятаємо і дякуємо
Засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів
Започатковано довготривалу співпрацю.
Днями укладено меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Рідні» щодо долучення нашого освітнього закладу до проєкту «Підсилення спроможності громад задля благополуччя дітей», який реалізується БФ «Рідні» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).