Blog

01-08 березня

Кваліфікаційні пробні роботи та іспити з предметів професійно – теоретичної підготовки в групах кондитерів, кухарів № 2- майстер в/н Деревляник М.В., № 3 – майстер в/н Шталовські М.В., № 4- майстер в/н Мулеса М.М.

22 лютого

36 випускників груп  кухар, кондитер №1 ( майстер виробничого навчання Назаренко О.В.) і №2 (майстер виробничого навчання Комарницька Р.Ф.) отримали дипломи кваліфікованого робітника з присвоєнням кваліфікації кухар 4 розряду, кондитер третього розряду.

19 лютого

Започатковано довготривалу співпрацю.

Днями укладено меморандум про співпрацю з Благодійним фондом «Рідні» щодо долучення нашого освітнього закладу до проєкту «Підсилення спроможності громад задля благополуччя дітей», який реалізується БФ «Рідні» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).