01-08 березня

01- 08 березня в освітньому закладі в рамках державної кваліфікаційної атестації згідно графіка проводяться кваліфікаційні пробні роботи та іспити з предметів професійно – теоретичної підготовки в групах кондитерів, кухарів № 2- майстер в/н Деревляник М.В., № 3 – майстер в/н Шталовські М.В., № 4- майстер в/н Мулеса М.М. Відповідно до складених завдань за програмою кондитера  ІІІ розряду учні готували дріжджове, пісочне і бісквітне тісто і вироби з нього та успішно впоралися з завданням. За підсумками членами кваліфікаційної комісії всім здобувачам освіти присвоєно кваліфікаціє кондитера ІІІ розряду. ВІТАЄМО!!! МОЛОДЦІ!!!

Групах кондитер, кухар № 2- майстер в/н Деревляник М.В.

Група кондитер, кухар № 3 – майстер в/н Шталовські М.В.

Група кондитер, кухар № 4- майстер в/н Мулеса М.М.

Іспит з предметів професійно – теоретичної підготовки.