09 лютого в училищі розпочалася Державна кваліфікаційна атестація у навчальних групах другого випускного курсу. Пробні роботи – перша складова ДКА. Навчальні майстерні і лабораторії належно підготовлені до проведення таких робіт, тут створені умови, які максимально наближені до реального виробничого процесу.
09 лютого в училищі розпочалася Державна кваліфікаційна атестація у навчальних групах другого випускного курсу. Пробні роботи – перша складова ДКА. Навчальні майстерні і лабораторії належно підготовлені до проведення таких робіт, тут створені умови, які максимально наближені до реального виробничого процесу. У лабораторії «Технології приготування їжі» учні, які навчаються за професією кухар, самостійно готували та відпускали холодні страви і закуски, салати, страви з риби, м’яса, птиці, десерти, дотримуючись вимог безпеки праці, технології приготування, норм та правил відпуску готових страв. Учні, які навчаються за професією бармен виконували завдання у навчальному ресторані: за барною стійкою та у торговельному залі. Завдання передбачали із сировини приготувати та подати відвідувачам коктейлі різних видів, салати, канапе тощо. Члени кваліфікаційної комісії відмітили вміння учнів вирішувати проблемні виробничі ситуації, професійність, з якою учні організовували робоче місце та виконували прийоми і технологічні операції, підбирати необхідний інвентар, посуд, що відповідає вимогам відповідного кваліфікаційного розряду.
{gallery}09_02_2017{/gallery}