27 квітня кваліфікаційними пробними роботами розпочалася поетапна атестація в групах кухар,кондитер І курсу. Всі учні виконували завдання, передбачені вимогами стандартів згідно з кваліфікаційною характеристикою кухаря ІІІ розряду.
27 квітня кваліфікаційними пробними роботами розпочалася поетапна атестація в групах кухар,кондитер І курсу. Всі учні виконували завдання, передбачені вимогами стандартів згідно з кваліфікаційною характеристикою кухаря ІІІ розряду. Переліком пробних робіт передбачено приготування перших і других гарячих страв з овочів, круп, бобових, макаронних виробів та яєць.
Всі учні показали хороші знання та навички з професійно-практичної підготовки, використовуючи різні види теплової обробки продуктів і сировини, створюючи свої перші самостійні кулінарні шедеври.