«Приготування макарунів з білково-горіхової маси»

17 лютого викладач предмета «Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. показала для членів методичної комісії кулінарного профілю майстер-клас «Приготування макарунів з білково-горіхової маси».

17 лютого викладач предмета «Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства» Ганич Г.М. показала для членів методичної комісії кулінарного профілю майстер-клас «Приготування макарунів з білково-горіхової маси». Розповіла цікаву історію появи печива «makaron», яке припадає на епоху Катерини Медичі. В процесі проведення майстер-класу викладач використовувала нетрадиційну сировину (шоколадні дробси), показала комплекс прийомів приготування мигдального тіста для макарун, шоколадного ганашу (крему) для їх з’єднання.
Присутні на заході відмітили майстерність викладача у підготовці та проведенні заходу, її професійність у приготуванні кондитерських виробів.