04 листопада викладач Деревляник Мар’яна Вікторівна провела відкрите лабораторно–практичне заняття з предмета «Технологія приготування борошняних кондитерських виробів» на тему «Технологія приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів» у групі кухарів, кондитерів №3 І курсу.Відповідно до плану уроку викладачем дотримані всі структурні елементи уроку. Урок проводиться в майстерні – лабораторії. Учні мають гарний зовнішній вигляд, підготовлені до уроку, робочі місця забезпечені всім необхідним. Викладач добре проводить актуалізацію і мотивацію, пригадуючи з учнями теоретичні знання з теми. Після короткого інструктажу учні приступають до роботи, користуючись робочим зошитом, інструкційними та технологічними картками та виконують завдання з приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів. Після виконання учнями завдань викладач проводить підсумок уроку: дегустація, виявлення і обговорення недоліків та виставлення оцінок.