01 лютого відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів про підсумки роботи в І-му семестрі 2020-2021 н.р.
01 лютого відбулося спільне засідання методичних комісій торгового і кулінарного профілів про підсумки роботи в І-му семестрі 2020-2021 н.р.Голови методичних комісій Барч О.І. і Стерчо Г.В. у своїх виступах зробили аналіз стану викладання предметів та якості знань учнів, проведення директорських контрольних робіт в групах І-ІІ курсів. Крім того, розглядалися питання атестації, участі в обласному конкурсі на кращий урок виробничого навчання, роботи творчої групи. Методист навчального закладу Наталія Кияк детально зупинилися на важливих моментах організації творчих звітів педагогів, що атестуються та розповіла про умови конкурсу на кращий урок виробничого навчання, Заступник директора з НВР Галина Куштан наголосила на правильний підхід до складання навчальних програм і планів за новим стандартом з професії бармен та назвала строки виконання. На завершення засідання директор училища Віктор Кощак побажав творчого натхнення і нових здобутків у другому семестрі навчального року.
{gallery}2021-02-001{/gallery}