16 жовтня Нетрадиційний урок до “Дня Хліба”
16 жовтня в рамках реалізації проєкту «Хлібом єдиним славиться українська земля», проведено нетрадиційний урок виробничого навчання «Приготування дріжджового тіста безопарним і опарним способом та виробів з нього» в групі кухар, кондитер №1 ІІ курсу (майстер в/н Барч О.І.), завдяки якому поєднано теорію з практикою на основі пошукової діяльності учнів.
Методична мета відкритого уроку: застосування методів активного навчання (гра, вирішення практичних задач, конкурс) у процесі вступного інструктажу для активізації розумової та пізнавальної діяльності учнів.
Учні проявили неабияку винахідливість, творчість, наполегливість у досягненні хороших результатів: самостійно проводили пошукову діяльність (створювали презентації, технологічні картки на закарпатські вироби з дріжджового тіста), планували організаційний та технологічний процес.