16.10.2020 Свято хліба

16 жовтня Свято хліба 

16 жовтня в нашому навчальному закладі відзначали Всесвітній день хліба. З нагоди цього свята був проведений виховний захід «Хліб – це будні і свята, хліб – це основа життя». Основна ідея заходу – донести шанобливість та важливість хліба у нашому житті, розширити знання про клопіткий процес від збирання зерна і до його випікання.

Саме в цей день учні під керівництвом провідного бібліотекаря З.Л.Мусієнко підготували для гостей концертну програму і показали театралізоване дійство про хліб, бо він усьому голова, основа нашого життя і найдорожча святиня. Долучилися до цього свята майстер виробничого навчання О.І.Барч  та її вихованці з групи кухар, кондитер №1 ІІ курсу, які напекли та пригощали присутніх у залі різноманітними хлібними виробами.

Цього ж дня учні передали для постояльців Ужгородського міського територіального центру соціального обслуговування випечені ними хлібо-булочні вироби.

Директор училища В.Й. Кощак висловив щиру подяку тим, хто безпосередньо долучився до організації та проведення цього заходу.