02 жовтня згідно графіка навчального процесу в училищі розпочалися лабораторно-практичні роботи серед учнів ІІ другого курсу з професії кухар .
02 жовтня згідно графіка навчального процесу в училищі розпочалися лабораторно-практичні роботи серед учнів ІІ другого курсу з професії кухар .Викладачі професійно-теоретичної підготовки особливу увагу приділяють питанням санітарії і гігієни учнів на робочому місці та дотриманню правил безпеки праці і пожежної безпеки під час виконання лабораторно-практичних робіт. Учні впевнено показують набуті теоретичні знання та вміння під час приготування страв, правильно організовують робочі місця та використовують різні види обладнання, інвентарю, ріжучих інструментів. Сьогодні викладачі Галас Н.П. і Барч О.І провели лабораторно-практичну роботу з теми «Технологія приготування страв з риби та нерибних продуктів моря» в групі кухар-кондитер №1 .
{gallery}02.09.18{/gallery}