23 лютого

23 лютого. На базі Навчально-практичного центру сучасних технологій харчування та ресторанного сервісу училища проходить стажування педагогічних працівників ЗП(ПТ)О.

Дистанційний етап тривав з 20 по 22 лютого 2023 року. Під час цього етапу слухачі самостійно вивчали сучасні технології кондитерського виробництва за навчальними матеріалами, розробленими педагогами нашого закладу та розміщеними у створеній  електронній базі за програмою стажування на GOOGLE-диску.

Підсумком самостійної роботи дистанційного етапу стало виконання практичних завдань: розроблення слухачами авторської рецептури приготування борошняного кондитерського виробу (десерту) з наданням слухачами фото та технологічної карти приготування виробу.

Очний етап стажування проходив 22-23 лютого 2023р. на базі навчальних лабораторій училища, де  стажувальники виконували практичне завдання (кваліфікаційну роботу): оздоблення тортів-онтроме різними способами, та взяли участь у майстер-класі з приготування тортів-онтроме, який проводила для слухачів Смерічка Світлана Миколаївна, викладач спецдисциплін нашого навчального закладу.

По завершенню стажування слухачі отримали сертифікати про опанування новітніх виробничих технологій та довідки про проходження стажування встановленого зразка.