09 лютого

09 лютого 2023 року. Майстри виробничого навчання та викладачі кулінарного профілю училища долучилися до роботи творчої групи педагогічних працівників професій громадського харчування закладів професійної (професійно-технічної) освіти зі створення електронного контенту дидактичного забезпечення професійної підготовки, засідання якого  відбулося в режимі онлайн з ініціативи і під організаційно-методичним супроводом НМЦ ПТО у Закарпатській області. Цього разу творча група педагогів започаткувала розроблення онлайн-курсів із професії кухар за новим стандартом професійної (професійно-технічної) освіти, орієнтованим на результати навчання. На вирішення цього завдання педагогів надихнула створена за сприяння МОН України та презентована у січні цього року цифрова навчальна платформа для учнів закладів професійної освіти та здобувачів професійних кваліфікацій «Професійна освіта онлайн», де розміщуються навчальні курси з різних професій.

   Формування сучасного освітнього контенту на засадах компетентнісного підходу до професійної підготовки в ЗП(ПТ)О дозволить здобувачам освіти при здобутті робітничих професій опановувати компетентності онлайн, а педагогам – доповнити дистанційне та змішане навчання сучасним цифровим контентом.