30 листопада молодий майстер в/н (слухач школи молодого педагога) Назаренко Анжеліка Андрісівна провела майстер-клас на тему «Приготування брускетів з різними начинками».Брускет – це традиційна італійська закуска. Вони подаються перед основною стравою як перекус. Брускети готуються з багета. Багет нарізається скибочками, зверху поливається трохи олією і посипається спеціями, а потім підігрівається у жаровій шафі. Начинки для брускетів використовують найрізманітніші. Анжеліка Андрісівна продемонструвала приготування брускетів з помідорами і сиром моцарелла, з авокадо і прошуто та з лососем. Приємно відмітити бажання молодого педагога робити перші кроки до вершин професійної майстерності. Формування педагога як творчої особистості, здатної до створення нового, значущого для практичної педагогічної діяльності – одне з найважливіших завдань сучасної педагогічної науки й практики. Досвідчені педагоги училища порадили молодій колезі бути впевненою в собі, у своєму професійному виборі і не боятися своїх перших кроків. Як би не складались обставини, своїм виглядом потрібно завжди випромінювати впевненість та оптимізм, справляти враження успішної людини.